Select Page

Promotie film nodig?

Passende beelden bij uw boodschap.

Contact

Uw woning sneller verkocht met een woningpresentatie

Bij WB Media kunt u terecht voor verschillende soorten video content zoals bedrijfsvideo’s en promotiefilmpjes maar ook een woningpresentatie behoort tot de mogelijkheden.

Leuke manier om uw woning te tonen aan geïnteresseerden

Met een woningpresentatie wordt uw woning helemaal gefilmd en in een video aan geïnteresseerden getoond. Het is een originele manier om uw woning te presenteren die opvalt tussen alle reguliere advertenties. Daarnaast krijgen kijkers direct een goed beeld van uw huis. Van de verhoudingen, de lichtinval en de ruimtes. Doordat klanten als het ware zelf door de woning kunnen lopen, wordt de sfeer beter overgebracht dan met foto’s. Woningpresentaties in de vorm van video’s zijn een goede manier om uw woning te presenteren en te verkopen. De video kan gebruikt worden op verkoopsites zoals Funda.

Andere soorten video’s

Naast een woningpresentatie kunt u ook bij WB Media terecht voor onder andere video content zoals instructievideo’s, registratie van een evenement, bedrijfspresentaties en promotiefilmpjes. Ook kunt u een animatie video laten maken.

Uw wensen staan centraal

Wat voor soort film u ook wenst, WB Media zorgt voor een eindresultaat helemaal naar uw wensen. We nemen vooraf de tijd om naar uw wensen te luisteren en in geval van een woningpresentatie bespreken we de belangrijkste kenmerken van de woning. Op basis van uw wensen stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u ook een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 – 374 16323.