Select Page

Promotie film nodig?

Passende beelden bij uw boodschap.

Contact

WB Media, voor al uw video content

Video is een krachtige manier om uw boodschap over te brengen. Voor video content kunt u terecht bij WB Media. Wij maken uw video helemaal volgens uw wensen.

Laagdrempelig

Mensen zijn van nature visueel ingesteld. Daarom werkt video content vaak beter dan tekst. Het is een laagdrempelige manier om informatie tot je te nemen. Daarnaast blijft de inhoud ook langer hangen. Reden te meer om uw boodschap in video content aan te bieden aan uw doelgroep.

Korte lijnen

WB Media is een klein en doortastend bureau. Alle beelden worden door ons zelf gemaakt waardoor we controle hebben op het totale proces. U heeft één aanspreekpunt waardoor de lijnen kort zijn. We kunnen snel schakelen en zijn flexibel.

Onze werkwijze

Wanneer u door WB Media een video wilt laten maken, gaan we eerst met u in gesprek. We horen graag uw wensen. Samen met u bepalen we de doelgroep en de boodschap die u over wilt brengen. Vervolgens gaan wij aan de slag met een concept en komen ook het draaiboek en script tot stand. Natuurlijk wordt u tussendoor van alle stappen op de hoogte gehouden zodat u uw feedback kunt geven. Hierdoor weet u zeker dat het eindresultaat helemaal naar uw wens zal zijn.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van WB Media? Neem dan contact op met ons mediabedrijf. We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen horen en wij u kunnen vertellen wat WB Media voor u kan betekenen.