Select Page

Promotie filmĀ nodig?

Passende beelden bij uw boodschap.

Contact

Uw boodschap overbrengen met een promotiefilmpje

Wilt u een promotiefilmpje laten maken? Dan bent u bij WB Media aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten video content. Wij zorgen voor een krachtige manier om uw boodschap over te brengen bij uw doelgroep. Of het nu om een registratie van een evenement gaat, een instructievideo of om een presentatie van uw bedrijf, wij zorgen voor passende video content.

Alles in eigen beheer

Alle beelden voor uw promotiefilmpje worden door ons zelf gemaakt. We kunnen uw video daarom helemaal in de stijl en sfeer maken die u wenst en wat past bij uw doelgroep. Van een huisstijl presentatie tot een reclamefilm, WB Media levert het allemaal.

Uw boodschap blijft langer hangen

Promotiefilmpjes doen het ook goed op websites. Op een laagdrempelige manier kunt u uw bedrijf en uw producten of diensten, presenteren aan uw doelgroep. Uw bedrijf krijgt een gezicht en wordt persoonlijker. De boodschap is in bewegend beeld niet alleen leuker dan in platte tekst, het blijft ook beter hangen.

Onze werkwijze

Wanneer wij voor u een promotiefilmpje gaan maken, gaan we eerst met u rond de tafel zitten. Om wat voor soort film gaat het? Wat is uw boodschap? Wat is uw doelgroep? Aan de hand van deze vragen maken we een plan van aanpak of een concept. Na uw goedkeuring gaan we verder met de volgende stap. Dit kan een draaiboek of script zijn of we gaan direct draaien, bijvoorbeeld bij de registratie van een evenement. U blijft betrokken bij het hele proces. Zo houdt u altijd een vinger aan de pols.