Select Page

Promotie film nodig?

Passende beelden bij uw boodschap.

Contact

WB Media, het mediabedrijf van Dordrecht

WB Media is een mediabedrijf in Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in video content. Van promotievideo’s tot woningpresentaties, WB Media levert het allemaal.

Invloed op sfeer en stijl

Alle beelden worden door WB Media zelf gemaakt. We hebben daardoor veel invloed op de sfeer en stijl van de video. Dit betekent dat we uw boodschap helemaal zo kunnen maken zoals u dat wenst. Een krachtige boodschap in de stijl en sfeer die uw doelgroep zal aanspreken. Als mediabedrijf weten we als geen ander dat een boodschap via video veel krachtiger is dan dezelfde boodschap in platte tekst. Het is laagdrempeliger om een video te bekijken dan om een tekst te lezen. Bovendien blijft de boodschap langer hangen bij uw doelgroep.

Klein en flexibel

WB Media is een klein en flexibel mediabedrijf. Hierdoor kunnen we scherpe prijzen hanteren. Doordat u een vast aanspreekpunt heeft, zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. U blijft gedurende het hele proces op de hoogte van de vorderingen zodat u al snel een idee krijgt van het eindresultaat. Ook kunt u daardoor tijdig bijsturen. U houdt dus uw vinger aan de pols.

Verschillende soorten content

WB Media levert verschillende soorten video content. Van reclamevideo, tot bedrijfspresentatie en van promotiefilmpje tot woningpresentatie. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een eindresultaat zoals u dat voor ogen heeft.   

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. WB Media is telefonisch bereikbaar op nummer 06 – 374 16323 of stuur een mailtje naar info@wbmedia.tv. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.